Guláš zo srdca

Gulášová polievka plná chutí a vôní je vhodná aj ako obed či večera.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

600 g hovädzieho srdca
60 g masti
150 g cibule
2 lyžičky červenej papriky
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
10 g hladkej múky

Postup receptu

Srdce umyjeme a pokrájame na menšie kocky. V tlakovom hrnci rozpustime masť, na nej speníme posekanú cibuľu, pridáme červenú papriku, pokrájané srdce, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, zaprášime múkou troška opražíme a podlejeme horúcou vodou. Hrniec uzavrieme a pod tlakom dusíme asi 15 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunková omeleta

Náročnosť

Pór s maslom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tatársky biftek 2.

Náročnosť

Sacherová torta

Náročnosť

Kurací šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút