Guláš zo srdca

Gulášová polievka plná chutí a vôní je vhodná aj ako obed či večera.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Srdce umyjeme a pokrájame na menšie kocky. V tlakovom hrnci rozpustime masť, na nej speníme posekanú cibuľu, pridáme červenú papriku, pokrájané srdce, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave.

  2. Keď sa šťava vyparí, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, zaprášime múkou troška opražíme a podlejeme horúcou vodou. Hrniec uzavrieme a pod tlakom dusíme asi 15 minút. Následne podlejeme vodou a varíme ešte aspoň 40 minút. Podávame s opečeným chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená