Panna Cotta s ovocím

Krémový vegánsky dezert z kokosového mlieka, pochádzajúci z Talianska – Panna cotta.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. V hrnci zohrejeme mlieko, cukor, vanilku a agarový prášok. Ak náhodou nemáte agar, postačí aj obyčajná želatina.

  2. Zmes privedieme do varu, následne znížime plameň a necháme bublať približne 3 minúty.

  3. Následne nalejeme do pohárov a necháme schladiť.

  4. Maliny, čučoriedky a cukor necháme zovrieť v hrnci až pokiaľ nemáme hustú zmes. Ovocnú zmes necháme vychladnúť a nalejeme na vychladenú panna cottu. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šúľance z tvarohu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
bonbony
brazílska kuchyňa

Brigadeiro

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Indický pokrm Butter chicken

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
polievka
polievka rýchle zdravé

Gazpacho – španielska polievka bez varenia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
polievka zo zelenej fazuľky
polievka zeleninová polievka

Polievka zo zelenej fazuľky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút