Panna Cotta s ovocím

Krémový vegánsky dezert z kokosového mlieka, pochádzajúci z Talianska – Panna cotta.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. V hrnci zohrejeme mlieko, cukor, vanilku a agarový prášok. Ak náhodou nemáte agar, postačí aj obyčajná želatina.

  2. Zmes privedieme do varu, následne znížime plameň a necháme bublať približne 3 minúty.

  3. Následne nalejeme do pohárov a necháme schladiť.

  4. Maliny, čučoriedky a cukor necháme zovrieť v hrnci až pokiaľ nemáme hustú zmes. Ovocnú zmes necháme vychladnúť a nalejeme na vychladenú panna cottu. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

burger

Hamburger ako z reštaurácie

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Zapekané kuracie prsia s hríbmi a syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
sladko-slaný dezert

Galetka plná chutí

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
gnocchi hríby hydina

Gnocchi s hríbovou omáčkou a kuracím steakom

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
koláč
Dezerty

Rýchly broskyňový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
prílohy

Vynikajúce domáce hranolky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina