Začneme spodnou vrstvou – nad parou si vyšľaháme bielky spolu s cukrom na tuhý sneh. Opatrne pridáme mleté vlašské orechy a zapracujeme. Cesto prelejeme do zdobiaceho vrecka a na papieri na pečenie vytvoríme rožteky. Dáme piecť na 140 stupňov po dobu 15-20 minút.
Pokračujeme krémom. Vymiešame spolu žĺtka, vajce, cukor a kakao. Následne krém dáme preč z vodného kúpeľa, po vychladnutí primiešame maslo. Opäť naplníme týmto krémom zdobiace vrecúško a nastriekame na rožky vlnky. Necháme stuhnúť v chlade.
Roztopíme si čokoládu spolu s kokosovým olejom. Stuhnuté parížske rožteky namáčame do čokolády a opäť necháme stuhnúť v chladničke. Skladujeme v chlade. Prajeme Vám dobrú chuť!
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ