Polievka zo zajaca

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytý zajačí predok vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme troška octu alebo citrónovej šťavy, očistenú a pokrájanú zeleninu, bobkový list, čierne korenie a varíme, až je mäso a zelenina mäkká. Z masla a múky upražíme svetlú zápražku, zalejeme ju precedeným vývarom zo zajaca a povaríme. Nakoniec primiešame kyslú smotanu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Saláma v alobale

Náročnosť

Zeleninová musaka

Náročnosť

Mango fantázia s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rýchla polievka

Náročnosť

Rajčiaková polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina