Baranie mäso na majoráne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Baranie mäso umyjeme, posolíme, posypeme majoránom a dáme na pekáč. Pridáme olej a slaninu pokrájanú na kocky, trochu podlejeme vodou a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Počas pečenia mäso polievame šťavou z mäsa. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, podlejeme vodou a povaríme; potom ju precedíme na pokrájané mäso.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová polievka mliečna

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jazyk na hubách

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút