Rýchla torta s jahodami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a po malých dávkach pridávame jemný kryštálový cukor. Jahody zasypeme 100 g kryštálového cukru, premiešame a počkáme, kým ovocie nepustí trochu šťavy. Do snehu pridávame šťavu a šľaháme asi 10 – 15 minút. Korpus prerežeme, stred natrieme jahodovou penou a povrch ozdobíme celými jahodami. Prikryjeme druhou polovičkou korpusu, povrch ozdobíme šľahačkou a podľa chuti čerstvými jahodami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená