Vyprážaný plnený bravčový rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme, do stredu každého vložíme vychladnutú šampiňónovú plnku a jednu stranu rezňa preložíme tak, aby plnku celkom zakryla. Potom okraj rezňov naklepeme, aby boli úplne uzavreté. Rezne obalíme v múke, v rozšľahanom, posolenom vajci a v strúhanke. Vyprážame v horúcej masti do ružova. Podávame so zemiakmi, šalátom alebo s kompótom.
Plnka: Na oleji zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájané šampiňóny, rascu, korenie a prikryté udusíme do mäkka. Potom pridáme rozšľahané posolené vajce a za stáleho miešania ho necháme zraziť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chlebíčky Olympia

Náročnosť

Minipizza

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Čebureky

Náročnosť