Karfiolové pyré

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený karfiol s mladými lístkami pokrájame na kúsky, podlejeme vriacou vodou, posolíme, pridáme maslo a prikrytý dusíme. Podľa potreby ho občas podlejeme vodou. Mäkký dáme do mixéra, prilejeme trochu vývaru alebo mlieka a zmixujeme na polohustú kašu. Podávame k varenému, dusenému alebo pečenému mäsu, prípadne k bezmäsitému pokrmu (nie sladkému).

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gaštanová pena

Náročnosť

Palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

sobotňajší šalát

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Ovocný šalát s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút