Zelerový šalát s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

50 g zeleru
300 g údeného mäsa
50 g kyslej uhorky
50 g kapie
2 vajcia
60 g cibule
100 g majonézy
100 g sladkej smotany
soľ
citrónová šťava
cukor
mleté čierne korenie

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Očistený a umytý zeler uvaríme v osolenej a okyslenej vode. Po vychladnutí ho nakrájame spolu s kapiou, uhorkou, cibuľou, vajcami a údeným mäsom na tenké plátky a polejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali smotanu, soľ, korenie, cukor a citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená