Hovädzí vývar s cestovinou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Zeleninu aj kosti dáme na pekáč a pečieme 20 minút na 180 stupňoch. Na zelenine chceme „čiernu“ obhorenú vrstvu, pridá celej polievke chuť aj farbu.

  2. Následne všetko dáme do veľkého hrnca, zalejem studenou vodou tak, aby zakrývala všetko  mäso, kosti aj zeleninu. Pridáme čierne korenie, bobkový list a varíme po dobu 3-4 hodín. Čím dlhšie, tým vývar bude silnejší a hustejší.

  3. Potom môžeme vývar dosoliť, pridáme cestovinu a varíme ešte 10 minút. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rascová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Polievkové halušky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pórový koláč

Náročnosť