Zemiaková kaša 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky očistíme, pokrájame a uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ich scedíme, pretlačíme a vymiešame s horúcim mliekom a maslom. Podávame k mäsitým, vaječným a zeleninovým pokrmom. Môžeme ju podávať aj s opraženou cibuľkou. Zemiakovú kašu vymiešanú so žĺtkami používame na zdobenie mäsových mís.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chilli con carne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Makové ježe

Náročnosť