Zemiaková kaša 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté zemiaky očistíme, pokrájame a uvaríme v osolenej vode. Po uvarení ich scedíme, pretlačíme a vymiešame s horúcim mliekom a maslom. Podávame k mäsitým, vaječným a zeleninovým pokrmom. Môžeme ju podávať aj s opraženou cibuľkou. Zemiakovú kašu vymiešanú so žĺtkami používame na zdobenie mäsových mís.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninové karí

Náročnosť

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Pečené kuracie stehná so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút