Dusené hovädzie líčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

Hovädzie líčka- 500g
cibuľa -1
soľ
čierne korenie
cesnak -3 strúčiky
červené víno- 1.1/2 dl.
zeleninový vývar-podla potreby
bravčová masť 1 pl.

Postup receptu

Hovädzie líčka si nakrájame na menšie kusky.
Na masti si opražíme najemno pokrájanú cibuľu, pridáme cesnak, mäso, opražíme, dochutíme soľov korením, potom podlejeme červeným vínom.
Po krátkom dusení dolejeme vývarom tak aby bolo mäso ponorené a dodusíme.
Kto má radšej hustejšiu šťavu môže si ju zahustitiť trochou hl. múky, alebo lolamilom.
Podávame s cestovinami podľa chute.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená