Zemiakové šúľance s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme a spracujeme s múkou, so soľou a vajcom na cesto. Rozšúľame ho na valček, z ktorého krájame malé kúsky a robíme šúľance. Uvaríme ich v mierne osolenej vode, vyberieme, pokvapkáme maslom a posypeme zomletým makom a cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chutné obložené sendviče ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Topinka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút