Zemiakové šúľance s makom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme a spracujeme s múkou, so soľou a vajcom na cesto.

Postup receptu

  1. Uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme a spracujeme s múkou, so soľou a vajcom na cesto.

  2. Rozšúľame ho na valček, z ktorého krájame malé kúsky a robíme šúľance.

  3. Uvaríme ich v mierne osolenej vode, vyberieme, pokvapkáme maslom a posypeme zomletým makom a cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchly teplý jablkový dezert.

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Zeleninový šalát

Náročnosť

Banánové tiramisu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút