Makové šúľance

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme a spracujeme s múkou, so soľou a vajcom na cesto.

Postup receptu

  1. Uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme a spracujeme s múkou, so soľou a vajcom na cesto.

  2. Rozšúľame ho na valček, z ktorého krájame malé kúsky a robíme šúľance.

  3. Uvaríme ich v mierne osolenej vode, vyberieme, pokvapkáme maslom a posypeme zomletým makom a cukrom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ananásová torta

Náročnosť

Kurací šalát

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Marhuľový koktail

Náročnosť

Srbské filé

Náročnosť

Jablkový obláčik

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút