Bravčové stehno s horčicou a cibuľou grilované

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso zo stehna umyjeme, odblaníme, osušíme obrúskom, pokrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, posypeme mletým čiernym korením a pokvapkáme olejom. Pripravené rezne poukladáme na seba a necháme odležať v chlade. Potom poukladáme na rozohriaty grilovací rošt a po každej strane grilujeme 4 minúty. Hotové rezne potrieme horčicou, posypeme nadrobno posekanou cibuľou, červenou paprikou a polejeme horúcou odkvapkanou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená