Hovädzia polievka s krupicovými haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Kosti a mäso umyjeme, zalejeme studenou vodou a privedieme do varu. Potom varíme už len pomaly, osolíme, pridáme nove a čierne korenie. Po hodine varu pridáme očistenú a zeleninu, cibuľu a dovaríme do mäkka. Uvarené mäso a zeleninu vyberieme. Zeleninu pokrájame a vložíme do precedenej polievky. Uvarené krupicové halušky vložíme do polievky tesne pred podávaním. Krupicové halušky: V miske rozmiešame maslo s vajíčkom, soľou a mletým čiernym korením. Pridáme krupicu, zamiešame a necháme odležať 10 minút. Z cestíčka potom lyžičkou formujeme halušky, ktoré vkladáme do osolenej vriacej vody.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená