už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: hovädzie kostí

ingrediencia:
hovädzie kostí


Recepty z ingrediencie: hovädzie kostí - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 7 receptov

Balkánsky vývar

Balkánsky vývar 300 g hovädzích riedkych kostí, 1,5 l vody, soľ, celé čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g mrkvy, 40 g petržlenu, trošku vegety, petržlenová vňať
Vložka: 100 g hovädzej sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 2 strúčiky cesnaku

Zobraziť recept


Hovädzia polievka s krupicovými haluškami

Hovädzia polievka s krupicovými haluškami 200 g riedkych hovädzích kostí, 500 g hovädzieho mäsa, 2 l vody, soľ, nové korenie, čierne korenie celé, 100 g miešanej koreňovej zeleniny, 50 g cibule
Krupicové halušky: 20 g masla, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 60 g detskej krupice, 1 malá lyžička vody

Zobraziť recept


Mäsový vývar s krupicovými knedličkami

Mäsový vývar s krupicovými knedličkami 200 g predného hovädzieho mäsa, 200 g hovädzích kostí, 80 g miešanej koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 1 strúčik cesnaku, soľ, 4 až 5 zrniečok celého čierneho a nového korenia, 20 g masti, 1 vajce, 60 g hrubej krupice

Zobraziť recept


Hovädzí vývar s mäsom, hráškom a ryžou

Hovädzí vývar s mäsom, hráškom a ryžou 200 g hovädzieho mäsa z lopatky, 200 g hovädzích kostí, 50 g koreňovej zeleniny, voda, soľ, cibuľa, celé čierne korenie, 60 g zeleného hrášku, 40 g ryže, zelená petržlenová vňať alebo pažítka

Zobraziť recept


Polievka z kostí

Polievka z kostí 500 g hovädzích kostí, 120 g koreňovej zeleniny, 30 g cibule, 20 g oleja, voda, soľ, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať

Zobraziť recept


Boršč 3.

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Boršč 3. 120 g hovädzieho mäsa, 80 g bravčového mäsa, 200 g špikových kostí, 30 g masti alebo oleja, 40 g koreňovej zeleniny, 10 g cibule, 10 g rajčiakového pretlaku, 40 g cvikly, 60 g hlávkovej kapusty, 1 dl kyslej smotany, 10 g hladkej múky, voda, soľ, celé nové korenie, bobkový list, mletá červená paprika

Zobraziť recept


Vyprážaná treska

Vyprážaná treska 600 g tresky, 40 g hladkej múky, 80 g strúhanky, 100 g masti, soľ, 1 vajce, mlieko podľa potreby

Zobraziť recept