už 3274 receptov

Pridaj recept

Ingrediencia: tymián

ingrediencia:
tymián


Recepty z ingrediencie: tymián - uvarte si jedlo podľa Gurmán.sk.

Nájdených: 42 receptov Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »

Pečené zemiaky

Pečené zemiaky 8 - 10 zemiakov, soľ, čierne korenie, bazalka, tymián, 1/2 kg paradajok (alebo pohár konzervovaných), 1/4 l sladkej smotany, 20 dkg párkov, 15 dkg syra Gouda alebo akýkoľvek tvrdý syr, lyžica posekanej petržlenovej vňate

Zobraziť recept


Tymianová omáčka

Tymianová omáčka 40 g masti (olej), 2 cibule, 40 g hladkej múky, voda, 5 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového korenia, 2 bobkové listy, soľ, 1 lyžička tymianu

Zobraziť recept


Pikantná omáčka 1.

Pikantná omáčka 1. cibuľa, celé korenia, nové korenie, zázvor, klinčeky, tymian, bobkový list a hovädzí vývar, cukor, červená paprika, citrónová kôra

Zobraziť recept


Plnená paprika 1.

Plnená paprika 1.
Náplň: 300 g bravčového mäsa, 2 žemle, 1/8 l mlieka, 1 vajce, 100 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 8 zelených paprík
Omáčka: 40 g masti, 100 g cibule, 300 g rajčiakov, soľ, 4 ks celé korenie, tymián, bobkový list, 1/4 l mlieka alebo smotany, 30 g hladkej múky, soľ, cukor, ocot

Zobraziť recept


Pizza

Pizza 400 g polohrubej múky, 50 g masti, droždie, voda podľa potreby do cesta, 20 g oleja, 120 g kečupu, 1 konzerva sardelových rezov, 40 g olív, soľ, mleté čierne korenie, tymián, 160 g ementálskeho syra

Zobraziť recept


Pečený moriak

Pečený moriak 1 moriak, 750 g jedlých gaštanov, maslo podľa potreby, vývar z mäsa, mleté čierne korenie, soľ, tymian, muškátový oriešok, petržlenová vňať

Zobraziť recept


Vajcová paštéta

Vajcová paštéta 200 g kuracej (bravčovej, teľacej) pečene, 40 g masti, 20 g cibule, 2 žemle alebo 120 g sendviča, 4 vajcia, soľ, 20 g masla
Paštétové korenie: 4 - 5 zrniečok čierneho a nového korenia, na špičku noža majoránu, kúsok muškátového orieška, jeden malý bobkový list, 1 klinček, štipka tymiánu, 2 - 3 zrnká borievky

Zobraziť recept


Burgundské pečené mäso

Burgundské pečené mäso 400 g hovädzieho zadného mäsa, 30 g oleja, 40 g slaniny, 20 g mrkvy, 20 g petržlenu, 40 g cibule, 30 g brusníc, 20 g rajčiakového pretlaku, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, 1 dl červeného vína, ocot, citrónová kôra, soľ, mleté čierne korenie, borievky, tymian, voda

Zobraziť recept


Hovädzie mäso na divo 1.

Hovädzie mäso na divo 1. 400 g hovädzieho mäsa (sviečkovice), 40 g oleja, 40 g slaniny, 40 g cibule, 60 g koreňovej zeleniny, 20 g hladkej múky, 1 lyžica vína, 5 g cukru, ocot, voda, bobkový list, celé čierne korenie, tymian, borievky, citrónová kôra a šťava, cukor

Zobraziť recept


Hovädzie mäso s rajčiakovou omáčkou

Hovädzie mäso s rajčiakovou omáčkou Hovädzie mäso uvarené v polievke
Rajčiaková omáčka: 30 g oleja, 20 g cibule, 5 zrniek čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 1 klinček, kúsok celej škorice, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 20 g cukru, 40 g hladkej múky, 10 veľkých rajčiakov alebo 3 lyžice rajčiakového pretlaku, šťava z polovice citróna, 2-3 lyžice červeného vína alebo hustej sladkej smotany

Zobraziť recept


Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi

Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi 800 g hovädzieho mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 100 g masti, 2 menšie cibule, 100 g koreňovej zeleniny, 2 dl bieleho vína, 3 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, na hrot noža tymianu, 1 bobkový list, 1 kocka masoxu alebo 1 lyžica sójovej omáčky, 150 g šampiňónov (čerstvých alebo konzervovaných), 40 g masla

Zobraziť recept


Slovenská pečienka

Slovenská pečienka 700 g hovädzieho mäsa zo stehna, 60 g slaniny, 80 g masti, rozličná koreňová zelenina, 1 veľká cibuľa, 1 zrnko nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, 1 bobkový list, trocha tymianu, soľ, 30 g hladkej múky, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 1 žĺtok, 100 g mrkvy, 100 g zeleru, 50 g masla, 1 lyžica kapár a zelená petržlenová vňať na prípravu prílohy

Zobraziť recept


Znojemská hovädzia pečienka

Znojemská hovädzia pečienka 800 g hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 100 g masti, 1 veľká cibuľa, 150 g koreňovej zeleniny, 5 zrniek nového korenia, tymian, 1 bobkový list, trocha postrúhaného muškátového orieška, 2 dl červeného vína, 2 lyžice sójovej omáčky alebo 1 kocka masoxu, 4 kyslé uhorky

Zobraziť recept


Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2.

Hovädzí jazyk s poľskou omáčkou 2. 1 hovädzí jazyk, 100 g koreňovej zeleniny, 60 g cibule, soľ, 1 bobkový list, trocha tymianu, kúsok citrónovej kôry, 6 zrniek čierneho, 2 zrnká nového korenia, 60 g masla, 60 g hladkej múky a pol cibule na zápražku, 20 g kryštálového cukru, 100 g ríbezľového lekváru, 50 g hrozienok, 30 g mandlí, 1 dl červeného vína, šťava z pol citróna

Zobraziť recept


Talianska pečienka

Talianska pečienka 800 g hovädzieho mäsa (orech), soľ, mleté čierne korenie, 80 g masti, 1 veľká cibuľa, 120 g koreňovej zeleniny, 4 zrnká nového korenia, 6 zrniek čierneho korenia, trocha tymianu, 1 bobkový list, 2 dl červeného vína, trocha sójovej omáčky, 2-3 lyžice rajčiakového pretlaku, 30 g hladkej múky, šťava z polovice citróna

Zobraziť recept

Strana 1 z 3: 1 2 3 ďalšia »