Bravčové mäso na poľovnícky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Odležané mäso naklepeme, prešpikujeme slaninou, osolíme a okoreníme. Na kastról alebo pekáč dáme masť, pridáme pokrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu, rajčiak, všetky koreniny a opražíme. Potom pridáme mäso a za občasného podlievania polievkou alebo horúcou vodou upečieme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme a pokrájame. Šťavu precedíme, zaprášime múkou, opražíme, prilejeme červené víno a primiešame koreňovú zmes podusenú na masle. Podávame s ryžou alebo knedľou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ríbezľovo-čerešňový džem

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapečený pór

Náročnosť

Ovocná žemľovka

Náročnosť

Cesnačka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút