Bylinkové maslo

Ak máte doma nespotrebované čerstvé bylinky a neviete, čo s nimi, toto je jedna z možností ako ich zúžitkovať. Bylinkové maslo je veľmi jednoduchá záchrana pre bylinky, ktoré by ste inak možno vyhodili a takto im dáte ešte šancu. Zároveň si vynikajúco pochutnáte a je to šikovná surovina do varenia. Uľahčí Vám prípravu niektorých pokrmov, skvele sa hodí napríklad pri príprave rýb alebo ako základ do omáčok. Voľba byliniek je na Vás, dajú sa zúžitkovať naozaj všetky.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Cestoviny s rýchlou nivovou omáčkou
obed omáčka rýchly recept Vegetariánske jedlo

Cestoviny s rýchlou nivovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Sviatočná kapustnica s mäsom - recept
kapustnica vianoce

Sviatočná kapustnica s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Domáca pizza
pizza talianska kuchyňa

Domáca pizza

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Plnená paprika v paradajkovej omáčke
obed omáčka plnená paprika

Plnená paprika v paradajkovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút
Fit cviklový šalát
fit recept raňajky šaláty zdravé jedlo

Fit cviklový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Špagety s mäsovými guličkami a paradajkovou omáčkou
obed omáčka talianska kuchyňa

Špagety s mäsovými guličkami a paradajkovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút