Gnocchi z tekvice hokkaido

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
185 Receptov

Postup receptu

  1. Zemiaky umyjeme, osušíme a opečieme v šupke. Tekvicu ošúpeme, vydlabeme vnútro, nakrájam na kocky a upečieme.

  2. Vnútro zemiakov vydlabeme, pridáme pomixovanú tekvicu, soľ, korenie, múku. Vypracujeme husté cesto.

  3. Cesto rozdelíme na približne 6-7 podlhovastých valčekov, ktoré narežeme na kúsky. Varíme v osolenej vriacej vode po dobu 5 minút. Následne vytiahneme a pokropíme olejom.  Do hrnčeku si naberieme približne 2 dcl vody, v ktorej sme varili gnocchi.

  4. V panvici roztopíme maslo spolu s olejom a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, hríby a cesnak. Opečieme a pridáme špenát, tymián, soľ, čierne korenie a smotanu. Varíme približne 10 minút. Dochutíme a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šúľance z tvarohu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
losos
fit recept zdravé

Losos so zázvorovou marinádou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jesenný šalát s hruškami a tekvicou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kurací perkelt s haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kandizovaná pomarančová kôra

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečené plnené papriky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút