Gnocchi z tekvice hokkaido

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Zemiaky umyjeme, osušíme a opečieme v šupke. Tekvicu ošúpeme, vydlabeme vnútro, nakrájam na kocky a upečieme.

  2. Vnútro zemiakov vydlabeme, pridáme pomixovanú tekvicu, soľ, korenie, múku. Vypracujeme husté cesto.

  3. Cesto rozdelíme na približne 6-7 podlhovastých valčekov, ktoré narežeme na kúsky. Varíme v osolenej vriacej vode po dobu 5 minút. Následne vytiahneme a pokropíme olejom.  Do hrnčeku si naberieme približne 2 dcl vody, v ktorej sme varili gnocchi.

  4. V panvici roztopíme maslo spolu s olejom a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, hríby a cesnak. Opečieme a pridáme špenát, tymián, soľ, čierne korenie a smotanu. Varíme približne 10 minút. Dochutíme a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tradičné bryndzové pirohy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Fazuľová polievka
polievka údené mäso zeleninová polievka

Fazuľová polievka s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Mandle v čokoláde
vianoce vianočný recept

Mandle v čokoláde

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
koláč
Dezerty

Mrkvový svieži koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Údená fazuľová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
curry
thajská kuchyňa

Zelené curry

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút