Gnocchi z tekvice hokkaido

Zemiaky umyjeme, osušíme a opečieme v šupke. Tekvicu ošúpeme, vydlabeme vnútro, nakrájam na kocky a upečieme.
Vnútro zemiakov vydlabeme, pridáme pomixovanú tekvicu, soľ, korenie, múku. Vypracujeme husté cesto.
Cesto rozdelíme na približne 6-7 podlhovastých valčekov, ktoré narežeme na kúsky. Varíme v osolenej vriacej vode po dobu 5 minút. Následne vytiahneme a pokropíme olejom. Do hrnčeku si naberieme približne 2 dcl vody, v ktorej sme varili gnocchi.
V panvici roztopíme maslo spolu s olejom a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, hríby a cesnak. Opečieme a pridáme špenát, tymián, soľ, čierne korenie a smotanu. Varíme približne 10 minút. Dochutíme a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ