Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semienkami

Pripravte si s nami nestarnúcu jesennú klasiku, ktorú v domácnosti rada pripraví nie len každá gazdinná ale zvládne ju aj každý menej skúsený pomocník v kuchyni.
Pripravte si s nami nestarnúcu jesennú klasiku, ktorú v domácnosti rada pripraví nie len každá gazdinná ale zvládne ju aj každý menej skúsený pomocník v kuchyni.
Hokkaido si umyjeme, rozkrojíme, zbavíme semienok a nakrájame na kocky. Cibuľu si nakrájame nadrobno a opečieme do sklovita.
K cibuli prihodíme hokkadio, nakrájané a ošúpané zemiaky a krátko opečieme.
Pridáme vodu alebo zeleninový vývar, soľ, čierne korenie a varíme až pokiaľ nám nezmäkne zelenina.
Po zmäknutí zeleniny rozmixujeme zmes tyčovým mixérom, pridáme kokosovú smotanu, dochutíme a varíme ešte 10 minút.
Polievku podávame s opečenými tekvicovými semienkami a kvapkou tekvicového oleja. Dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ