Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semienkami

Pripravte si s nami nestarnúcu jesennú klasiku, ktorú v domácnosti rada pripraví nie len každá gazdinná ale zvládne ju aj každý menej skúsený pomocník v kuchyni.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Ingrediencie pre 6 osôb

Postup receptu

  1. Hokkaido si umyjeme, rozkrojíme, zbavíme semienok a nakrájame na kocky. Cibuľu si nakrájame nadrobno a opečieme do sklovita.

  2. K cibuli prihodíme hokkadio, nakrájané a ošúpané zemiaky a krátko opečieme.

  3. Pridáme vodu alebo zeleninový vývar, soľ, čierne korenie a varíme až pokiaľ nám nezmäkne zelenina.

  4. Po zmäknutí zeleniny rozmixujeme zmes tyčovým mixérom, pridáme kokosovú smotanu, dochutíme a varíme ešte 10 minút.

  5. Polievku podávame s opečenými tekvicovými semienkami a kvapkou tekvicového oleja. Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dezerty

Čučoriedková torta s mascaropone

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
indická kuchyňa

Kuracia Tikka Masala

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
polievky

Mrkvová krémová polievka s hokkaido tekvicou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
polievky

Gulášová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapekané kuracie prsia s hríbmi a syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Bruschetta talianska kuchyňa

Bruschetta Margherita

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút