Bravčové rezne na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme. Na masti speníme očistenú a posekanú cibuľu a rezne na nej po oboch stranách opečieme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, podlievame horúcou vodou. K poloudusenému mäsu pridáme očistenú postrúhanú mrkvu, kaleráb, hrášok a spolu s mäsom udusíme do mäkka. Potom rezne poprášime múkou, troška opražíme, podľa potreby podlejeme a chvíľu spolu podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená