Ingrediencie
celozrnna múka
1 vajíčko
špenát – pretlak – 2 lyžice
2 strúčiky cesnaku
100g kuracie prsia
olej
7 ks šampiňóny
light syr
soľ
čierne korenie
Postup receptu
Zmiešame múku, vajíčko a na zafarbenie špenát a soľ. Všetko spolu vymiešame. Cesto musí byť také husté ako keď si robíte halušky do polievky. Na oleji si popražíme na drobno pokrájané prsia, ktoré si osolíme a okoreníme. Keď je mäso stiahnuté pridáme šampiňóny všetko spolu dusíme, pridáme 1 dcl vody. Ak je mäso spravené pridáme cesnak a zahustíme si to 2 trojuholníkmi light syra. Všetko zavrie a vypneme. halušky si uvaríme vo vriacej vode. Ak halušky vyplavú na povrch sú pripravené. Precedíme ich. Zmiešame s kuracou zmesou. Podávame s acidofilným mliekom. Dobrú chuť.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ