Bravčový steak

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso vykostíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na rezy. Zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme mletou paprikou, polejeme olejom a necháme na chladnom mieste 2-3 hodiny postáť. Potom sprudka opekáme na rozpálenom oleji po oboch stranách 2 minúty. Opečený steak dáme na taniere a obložíme sterilizovanou zeleninou. Sterilizovanú zeleninu (hrášok, fazuľka, špargľa) v troške nálevu dobre prehrejeme a polejeme maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchla zemiaková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šunková pena

Náročnosť

Maskaľ

Náročnosť