Bravčový steak

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso vykostíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na rezy. Zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme mletou paprikou, polejeme olejom a necháme na chladnom mieste 2-3 hodiny postáť. Potom sprudka opekáme na rozpálenom oleji po oboch stranách 2 minúty. Opečený steak dáme na taniere a obložíme sterilizovanou zeleninou. Sterilizovanú zeleninu (hrášok, fazuľka, špargľa) v troške nálevu dobre prehrejeme a polejeme maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená