Hlávkový „Cézar“ šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Hlávkový šalát si nakrájame na tenké pásiky. Mäso narežeme na kocky, osolíme, okoreníme a opečieme na panvici.

  2. V miske si zmiešame majonézu s jogurtom, citrónovou šťavou, 1 čl soli a 1 g čierneho korenia. Ak chceme, môžeme pridať aj štipku cukru.

  3. Na olivovom oleji opečieme na kocky nakrájanú bagetku. Do misky dáme nakrájaný hlávkový šalát, naň pridáme dresing, premiešame, na vrch pridáme opečené kuracie prsia a bagetu. Môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechový nugát

Náročnosť

Pľúcka so smotanou

Náročnosť
Srbské bravčové mäso
bravčové mäso obed

Srbské bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zemiaky plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kuracie medajlónky po mojom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút