Černohorský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso narežeme na rezne a posolíme asi 10 min. dopredu.
Obaľovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajíčok, soli.
Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.
Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.
Podávame s hranolkami

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Morčacie prsia na smotane so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ruské pirôžky

Náročnosť

Zelerový šalát 1.

Náročnosť

Medovníčky

Náročnosť