Chicken tikka masala

stužený tuk GHEE(alebo maslo)
2 ks kuracie prsia
2-3 veľké cibule
5 strúčikov cesnaku
zázvor (asi jeden hlubik)
6 cardamomových semiačok
2 cl. koriandrových semiačok
2 cl. garam masala (miešané korenie)
šťava z pol limetky alebo citróna
3 cl. paradajkového pretlaku
1 kl. chili
soľ
sladká smotana
Na ghee a na prudkom ohni popražíme cibuľu nakrájanú na pásiky, pridáme pretlačený cesnak, potretý zázvor, rozdrvené cardamom semiačka (používame len vnútro semiačok škrupinku vyhodíme), rozdrvený coriander, garam masala, štava z limetky, chili, soľ, na väčšie kocky nakrájane mäso, pražíme asi 10 min, prikryjeme a stiahneme oheň na minimum a dusíme asi 40 min. Pred koncom pridáme pretlak a smotanu, necháme prevrieť a vypneme. Podávame s ryžou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ