Čínske cibuľové palacinky

Múku zmiešame s práškom do pečiva, soľou a vodou. Hnietime až pokiaľ nemáme hutné a hladké cesto.
Cesto rozdelíme na 4 kusy, zakryjeme utierkou a necháme oddychovať približne 30 minút.
Jarnú cibuľku si umyjeme, osušíme a nakrájame na drobno. V miske ju zmiešame so soľou a kvapkou olivového oleja.
Cesto z misky vyberieme, a na pomúčenom povrchu ho rozvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm. Pridáme jarnú cibuľku, cesto zrolujeme a potom ho zakrútime.
Palacinky prikryjeme a necháme pod utierkou oddychovať ešte približne 15 minút.
Po 15 minútach palacinky rozvaľkáme na hrúbku cca 1 cm a pečieme na naolejovanej panvici približne 2 minúty z každej strany.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ