Dolniacka pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie rebierko pokrájame na 5 rezňov, ktoré naklepeme, osolíme a opečieme na oleji. Pečené rezne udržiavame v teple. Z cukru si pripravíme karamel, zalejeme 1 veľkou lyžicou vody, povaríme, pridáme hrozno, očistené a na plátky pokrájané jablká, zalejeme bielym vínom a podusíme. Rebierka položíme na taniere, pokryjeme duseným ovocím a posypeme olúpanými, posekanými orechmi. Ovocie pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená