Dolniacka pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie rebierko pokrájame na 5 rezňov, ktoré naklepeme, osolíme a opečieme na oleji. Pečené rezne udržiavame v teple. Z cukru si pripravíme karamel, zalejeme 1 veľkou lyžicou vody, povaríme, pridáme hrozno, očistené a na plátky pokrájané jablká, zalejeme bielym vínom a podusíme. Rebierka položíme na taniere, pokryjeme duseným ovocím a posypeme olúpanými, posekanými orechmi. Ovocie pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kysnuté koláče bez mlieka s tvarohom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Recept na „sillmacka“

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút