Vyprážaný domáci králik

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Králika pokrájame na porcie, posolíme, obalíme múkou, vajciami rozšľahanými v mlieku a strúhankou, dáme do horúcej masti a vyprážame zo začiatku sprudka, potom na miernom ohni. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zelenina na cesnaku

Náročnosť

Sendviče s lososom a bryndzou s údenou chuťou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Likér z višní

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Omeleta so syrom

Náročnosť