Drobenka – rýchly koláč

Rýchly a jednoduchý recept na osviežujúci koláč, ktorý zvládne naozaj každý.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček prášku do pečiva
1/2 Hery
2 vajcia
1 hrnček mlieka
1 kompót (najlepšie marhuľový alebo broskyňový)

Postup receptu

Múku, cukor ,maslo a prášok do pečiva zmiešame a z tejto zmesi odoberieme jeden hrnček. Do zvyšnej zmesi vlejeme mlieko a vajcia, všetko rozmiešame a vlejeme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Poukladáme ovocie a vrch posypeme odobratou zmesou v hrnčeku. Pečieme pri 190° C 30 až 40 min.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená