Drobenka – rýchly koláč

Rýchly a jednoduchý recept na osviežujúci koláč, ktorý zvládne naozaj každý.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček prášku do pečiva
1/2 Hery
2 vajcia
1 hrnček mlieka
1 kompót (najlepšie marhuľový alebo broskyňový)

Postup receptu

Múku, cukor ,maslo a prášok do pečiva zmiešame a z tejto zmesi odoberieme jeden hrnček. Do zvyšnej zmesi vlejeme mlieko a vajcia, všetko rozmiešame a vlejeme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Poukladáme ovocie a vrch posypeme odobratou zmesou v hrnčeku. Pečieme pri 190° C 30 až 40 min.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnený husací krk

Náročnosť

Spišské pirohy

Náročnosť

Avokádová nátierka s koriandrom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rizoto

Náročnosť