Zapekaný karfiol 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Karfiol uvaríme v slanej vode do polomäkka a vidličkou ho pretlačíme. Misu jenského skla vymastíme maslom, na spodok uložíme polovičku karfiolovej zmesi, polejeme rozpusteným maslom a naukladáme vrstvu šunkovej salámy, ktorú sme nadrobno nakrájali. Potom na salámu uložíme riedku praženicu zo 4 vajec. Na túto vrstvu dáme druhú polovicu karfiolovej zmesi. Povrch opäť polejeme maslom a zapečieme v stredne vyhriatej rúre.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gaštanový krém

Náročnosť

Králik na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Mrkvové pečivo I

Náročnosť

Orieškové bonbóny

Náročnosť