Pečené mäso na taliansky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g hovädzieho mäsa zo stehna
40 g oleja
40 g cibule
80 g koreňovej zeleniny
80 g rajčiakového pretlaku alebo 200 g rajčiakov
40 g hladkej múky
10 g cukru
soľ
celé čierne a nové korenie
voda

Postup receptu

Očistenú pokrájanú zeleninu a cibuľku opražíme na oleji, pridáme mäso, soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Poloudusené mäso dáme do rúry a dopečieme. Upečené vyberieme zo šťavy a pokrájame. K šťave pridáme rozštvrtené rajčiaky alebo rajčiakový pretlak a podusíme. Nakoniec zaprášime múkou, necháme prejsť varom a pretrieme. Mäso zalejeme šťavou. Podávame s makarónmi.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 27, 2022 / 16:49

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Varený karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Teľacie mäso dusené na cibuli

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jaternicová kaša

Náročnosť

Kotlíkový guláš z hovädzieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Ryžová polievka s hráškom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina