Dusená mrkva 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú a na kocky pokrájanú mrkvu dáme na rozpustené maslo, osolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia mrkvu podlievame horúcou vodou, aby sa neprerušil var. Udusenú mrkvu zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor, posekanú zelenú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu. Mrkvu možno pripraviť aj bez múky – prírodnú.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šalát z makrely

Náročnosť

Pečené zemiaky

Náročnosť

Recept na „sillmacka“

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Saláma v alobale

Náročnosť