Dusené bravčové mäso na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené bravčové rebierka zľahka naklepeme, okraje narežeme a kosti odrežeme. Posypeme ich soľou, mletým čiernym korením a obalíme múkou. Na panvici rozpálime masť, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a potlčenú rascu, trocha opražíme, vložíme pripravené mäso a z oboch strán ho prudko opražíme do zlata. Potom trocha podlejeme horúcou vodou a chvíľu povaríme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, znova trocha podlejeme a opäť povaríme. Mäso urovnáme na misu, obložíme dusenou ryžou a polejeme časťou šťavy. Ostatnú šťavu podávame osobitne v omáčniku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená