Dusené bravčové mäso na rasci

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené bravčové rebierka zľahka naklepeme, okraje narežeme a kosti odrežeme. Posypeme ich soľou, mletým čiernym korením a obalíme múkou. Na panvici rozpálime masť, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a potlčenú rascu, trocha opražíme, vložíme pripravené mäso a z oboch strán ho prudko opražíme do zlata. Potom trocha podlejeme horúcou vodou a chvíľu povaríme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, znova trocha podlejeme a opäť povaríme. Mäso urovnáme na misu, obložíme dusenou ryžou a polejeme časťou šťavy. Ostatnú šťavu podávame osobitne v omáčniku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusený zeler

Náročnosť

Ryžový nákyp s čerešňami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Husacia krv

Náročnosť

Obyčajné dolky

Náročnosť