Základný recept na zemiakové knedle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Umyté zemiaky uvaríme, olúpeme, pretlačíme, posolíme a spracujeme s múkou, krupicou a vajcom na cesto. Na pomúčenom lopári robíme knedle, ktoré uvaríme v osolenej vode. Pomocou nite ich prekrojíme a podávame k mäsu so šťavou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľkové pyré

Náročnosť
jedlá zo zemiakov sladké jedlá

Škubánky s makom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Liptovská kurka

Náročnosť

Spišské pirohy

Náročnosť

Pečený bažant

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Jablkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút