Fašírky z mäsa a zemiakov

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na mäsovom mlynčeku dvakrát pomelieme mäso, v šupke uvarené, olúpané zemiaky a v mlieku namočený vytlačený rožok. Masu osolíme, okoreníme, pridáme 1 vajce, štipku postrúhanej citrónovej kôry a dobre premiešame. Z hmoty formujeme fašírky, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci, žemľových omrvinkách a vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľa s kačacinou

Náročnosť

Bavorské dolky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Nátierka z kaviáru

Náročnosť