Fašírky z mäsa a zemiakov

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na mäsovom mlynčeku dvakrát pomelieme mäso, v šupke uvarené, olúpané zemiaky a v mlieku namočený vytlačený rožok. Masu osolíme, okoreníme, pridáme 1 vajce, štipku postrúhanej citrónovej kôry a dobre premiešame. Z hmoty formujeme fašírky, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci, žemľových omrvinkách a vyprážame v horúcom oleji.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaná fazuľka

Náročnosť

Zemiakové krokety 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút