Dusené mäso s hubami a ryžou

60 g masti
50 g cibule
300 g bravčového mäsa z pliecka
soľ
200 g hríbov
rasca
mleté čierne korenie
na špičku noža červenej papriky
300 g ryže
100 g zelenej papriky
100 g paradajok
60 g tvrdého syra
Na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na drobnejšie kúsky pokrájané mäso, soľ, papriku, rascu korenie a prikryté za občasného pomiešania a podlievania horúcou vodou dusíme. Neskôr pridáme umyte, nadrobno pokrájané huby a dusíme ďalej. Potom pridáme umytú ryžu, pokrájanú papriku, paradajky, prilejeme štyri decilitre vriacej vody (alebo vývar z kostí), podľa potreby dosolíme, zavaríme a prikryté v rúre asi 25 až 30 minút dusíme. Pred podaním každú porciu pokrmu posypeme strúhaným syrom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ