Dusená kyslá kapusta

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Kyslú kapustu trocha pokrájame, a keď je veľmi kyslá, preplákneme ju studenou vodou. Potom ju v troche vody, do ktorej sme pridali rascu, uvaríme do mäkka. Medzitým si pripravíme svetložltú zápražku s cibuľou pokrájanou nadrobno, pridáme kapustu a chvíľu podusíme. Udusenú kapustu podľa chuti osladíme, okyslíme, osolíme a premiešame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Plnené kuracie mäso

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Syrové placky s Eidamom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút