Dusený hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Vylúpaný hrášok dáme na rozpustené maslo, podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia hrášok podlievame horúcou vodou, aby sa neprerušil var. Udusený hrášok zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor, posekanú zelenú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Banánové tiramisu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tlačenka

Náročnosť

Zvara – polievka

Náročnosť

Karamelové rezy

Náročnosť

Pečený moriak

Náročnosť