Fazuľové lečo

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Fazuľu na noc namočíme, potom ráno uvaríme do mäkka, a necháme vychladnúť. Paradajky zvaríme vo vriacej vode asi 3 minúty a ošúpeme. Všetku zeleninu nakrájame, cibuľu a papriku na prúžky, paradajky na kocky, rozpálime olej, a prv dusíme cibuľu s trochou soli a vegetou, a potom aj rajčiny a papriku. Ak už je zelenina podusená a mäkká, pridáme preosiate deko, fazuľu, dobre premiešame, a podľa chuti pridáme ocot a cukor.
Dávkujeme do vopred pripravených skleniek a sterilizujeme vo vriacej vode až po vrchnáky asi 10min.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaná pečeň

Náročnosť

Roštenka plnená klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Srnčie ragú

Náročnosť