Hovädzie dusené na hubách

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté hovädzie mäso nakrájame na rezne a na klopeme. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme rezne a po oboch stranách opečieme. Huby očistíme, umyjeme, pokrájame, pridáme k mäsu, osolíme, posypeme paprikou, mletým čiernym korením a prikryté dusíme vo vlastnej šťave. Občas podlejeme horúcou vodou. Udusené mäso poprášime múkou, troška opražíme, podlejeme a ešte chvíľku podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusená ryža 4.

Náročnosť

Jemné halušky 1.

Náročnosť

Horčicová omáčka

Náročnosť