Krémový teľací perkelt

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umyté mäso pokrájame na kocky, opražíme nasucho, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a nakoniec do hotovej šťavy zamiešame čerstvé maslo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Fazuľová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Pivová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút