Čerešňová bublanina 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame do peny, pridáme polovicu cukru, žítky, postrúhanú citrónovú kôru, vanilínový cukor a po troche mlieko. Nakoniec primiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh, do ktorého sme zašľahali druhú polovicu cukru, spolu s múkou zmiešanou s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný pekáč, povrch posypeme čerešňami a v horúcej rúre pečieme asi pol hodiny. Upečenú bublaninu necháme vychladnúť, pokrájame na rezy, posypeme vanilínovým cukrom a podávame s malinovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškótové rezy 1.

Náročnosť

Vyprážaná teľacia hruď 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút