Čerešňová bublanina 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame do peny, pridáme polovicu cukru, žítky, postrúhanú citrónovú kôru, vanilínový cukor a po troche mlieko. Nakoniec primiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh, do ktorého sme zašľahali druhú polovicu cukru, spolu s múkou zmiešanou s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a vysypaný pekáč, povrch posypeme čerešňami a v horúcej rúre pečieme asi pol hodiny. Upečenú bublaninu necháme vychladnúť, pokrájame na rezy, posypeme vanilínovým cukrom a podávame s malinovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená