Baranie mäso na majoráne 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, pokrájame na rovnaké kúsky a osolíme. Na roztopenom masle opražíme koreňovú zeleninu a cibuľu, všetko pokrájané na kolieska, pridáme osolené mäso, trocha zalejeme vriacou vodou a udusíme do mäkka. Vo väčšom kastróle pripravíme žltú zápražku z nasucho opraženej múky a masla, rozriedime ju šťavou z mäsa na hustejšiu omáčku, pridáme roztretý cesnak, majorán, mletú červenú papriku, mäkké mäso a chvíľu ešte povaríme. Podávame s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená