Baranie mäso na majoráne 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, pokrájame na rovnaké kúsky a osolíme. Na roztopenom masle opražíme koreňovú zeleninu a cibuľu, všetko pokrájané na kolieska, pridáme osolené mäso, trocha zalejeme vriacou vodou a udusíme do mäkka. Vo väčšom kastróle pripravíme žltú zápražku z nasucho opraženej múky a masla, rozriedime ju šťavou z mäsa na hustejšiu omáčku, pridáme roztretý cesnak, majorán, mletú červenú papriku, mäkké mäso a chvíľu ešte povaríme. Podávame s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Liate cesto

Náročnosť

Vanilkové rožteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hríbiky s vajcami

Náročnosť