Baranie mäso na majoráne 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, pokrájame na rovnaké kúsky a osolíme. Na roztopenom masle opražíme koreňovú zeleninu a cibuľu, všetko pokrájané na kolieska, pridáme osolené mäso, trocha zalejeme vriacou vodou a udusíme do mäkka. Vo väčšom kastróle pripravíme žltú zápražku z nasucho opraženej múky a masla, rozriedime ju šťavou z mäsa na hustejšiu omáčku, pridáme roztretý cesnak, majorán, mletú červenú papriku, mäkké mäso a chvíľu ešte povaríme. Podávame s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Citrónový flip

Náročnosť

Karamelové rezy

Náročnosť

Lacná čokoládová torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Torta „Kongo“

Náročnosť

Pomarančová torta

Náročnosť