Zabíjačková huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Najprv varíme iba mäso (asi 1,5 hodiny), potom pridáme zeleninu, cibuľu, cesnak a korenie a varíme ešte asi jednu hodinu. Ak varíme huspeninu v tlakovom hrnci, vložíme doň všetko už na začiatku a varíme asi 45 – 60 minút.

  2. Potom mäso vyberieme na taniere. Vývar necháme vychladnúť, z vrchu zoberieme masť, znovu ho ohrejeme a cez husté sito nalejeme na mäso. Taniere s mäsom a vývarom necháme dobre vychladnúť.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 03, 2022 / 16:30

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gazdovský guláš

Náročnosť

Bábovka ala Dada

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Banánový dezert

Náročnosť

Francúzsky toast

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút