Smotanové lievance

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V smotane rozšľaháme žĺtky, cukor, trošku soli, kypriaci prášok premiešaný s múkou a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Podľa potreby cesto zahustíme múkou, aby bolo o niečo hustejšie ako na palacinky. Lievance opekáme na rozohriatom oleji v lievancovej forme po oboch stranách. Hotové potrieme lekvárom, posypeme tvarohom a práškovým cukrom. Podávame s mliekom alebo ovocným koktailom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové pirohy 1.

Náročnosť

Vajcia v kyslej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablková omeleta

Náročnosť

Tatranské rezy

Náročnosť