Smotanové lievance

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V smotane rozšľaháme žĺtky, cukor, trošku soli, kypriaci prášok premiešaný s múkou a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Podľa potreby cesto zahustíme múkou, aby bolo o niečo hustejšie ako na palacinky. Lievance opekáme na rozohriatom oleji v lievancovej forme po oboch stranách. Hotové potrieme lekvárom, posypeme tvarohom a práškovým cukrom. Podávame s mliekom alebo ovocným koktailom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mramorová bábovka

Náročnosť

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Karbonátky zo srdca

Náročnosť

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman