Kapustové lokše 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

400 g hladkej múky
700 g hlávkovej kapusty
soľ
čierne korenie
80 g masti

Postup receptu

Očistenú hlávkovú kapustu umyjeme, nadrobno posekáme, osolíme pridáme múku, čierne korenie a vypracujeme cesto, ktoré pokrájame na rovnaké kúsky. Rozvaľkáme ich na pomúčenej doske na 3 mm hrúbku pečieme na platni z obidvoch strán do ružova. Potom ich potrieme masťou a horúce podávame s kyslým mliekom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Horolezecke keksy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Žemľový zvitok

Náročnosť

Bavorská roštenka

Náročnosť

Hrášková omeleta

Náročnosť