Lokše s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistenú hlávkovú kapustu umyjeme, nadrobno posekáme, osolíme pridáme múku, čierne korenie a vypracujeme cesto, ktoré pokrájame na rovnaké kúsky. Rozvaľkáme ich na pomúčenej doske na 3 mm hrúbku pečieme na platni z obidvoch strán do zlata. Potom ich potrieme masťou a horúce podávame s kyslým mliekom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 08, 2022 / 08:39

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená