Kapustový šalát s chrenom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z hlávkovej kapusty odstránime nepoužiteľné listy, umyjeme, rozkrojíme, vyrežeme hlúb, pokrájame na tenké rezančeky, krátko sparíme vriacou vodou, scedíme, necháme odkvapkať, pridáme očistenú, opláchnutú, nadrobno postrúhanú mrkvu, osolíme, zľahka premiešame a na chladnom mieste necháme odležať. Potom pridáme pripravený chren, cukor, ocot, olej, dobre premiešame a vychladnutý podávame ako prílohu k minútkovým pokrmom so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená