Čerešňová bublanina 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

V mlieku zamiešame práškový cukor, žĺtky, rozpustené maslo, múku rozmiešanú s práškom do pečiva, strúhanku, postrúhanú citrónovú kôru a všetko spolu dobre vypracujeme. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a opatrne ho primiešame k cestu. Plech vymastíme, vysypeme múkou, roztrieme naň pripravené cesto a posypeme odkôstkovanými čerešňami. Vložíme do vyhriatej rúry a pomaly upečieme. Upečenú bublaninu pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekané broskyne

Náročnosť